En målare i Alingsås

Hej och god dag alla mina läsare. Jag hoppas ni tycker det ska bli riktigt intressant att få läsa alla inlägg jag ska skriva till er idag, och jag ska börja med att skriva ett inlägg om en målare i Alingsås. Äntligen tog jag tag i det här med målningen av huset. De senaste två åren har jag varit på gång att måla, men tiden har inte riktigt räckt till. Jag kände hur det dåliga samvetet började gnaga i mig, för jag såg ju hur illa fasaden såg ut och blev påmind om behovet av att måla om vareviga dag. Till sist bestämde jag att låta en målare i Alingsås som heter Dimitrijevic, Danijel få göra jobbet. 

 

Nu har det blivit ommålat och huset har blivit så fint! Med facit i hand kan jag väl bara konstatera att jag borde ha tagit den här hjälpen långt tidigare. För det första så blev det inte alls så dyrt som jag hade räknat med, och för det andra så märks det att det är en professionell målare som gjort jobbet, och för det tredje så gick det på bara några dagar för denne målare i Alingsås att måla om. Jag vet att många av er säkert klarar av att måla om själva, men om ni har brist på tid kanske det inte är en dum idé att ta hjälp. Dimitrijevic, Danijel är helt klart en målare jag vill rekommendera. Han kan hjälpa till i flera städer än i Alingsås. Detta är en målare både för oss i Alingsås, Borås, Bollebygd och Ulricehamn. Han är en erfaren målare som kan ta på sig de flesta typer av målerijobb, och utan att ta ut några fantasipriser. Jag är jättenöjd med Dimititrijevic, Danijel och det tror jag inget annat än att även ni kommer att bli det.