Julklappar till personalen

Hej på er allihopa och välkomna till bloggen! Än är det några månader kvar till julen, och en del av er tycker nog att det är lite väl tidigt att börja tänka på julen redan i augusti. Det beror sig väl på, skulle jag vilja säga! Jag äger ett företag med 25 anställda och det skulle bli ett ramaskri om jag glömde av att köpa julklappar till personalen! Varje år vid den här tiden vänder jag mig till Perfect home Camilla Kvist, en butik inom heminredning för oss i Umeå, Skellefteå och Piteå, just för att planera årets inköp av julklappar till personalen. 

 

Perfect home Camilla Kvist är den perfekta butiken för alla som är intresserade av inredning eller heminredning i Umeå, Skellefteå och Piteå, men givetvis är alla heminredningsintresserade personer välkomna att besöka butiken. Den här enastående tjänsten som erbjuds just när det gäller att köpa julklappar till personalen underlättar verkligen för mig. Jag har förstås en maxgräns för hur mycket en gåva till personalen får kosta, så att det inte blir problem med skattemyndigheten. Jag har en budget, och inom ramen för denna budget har jag ända sedan jag började köpa julklappar till personalen i denna butik, alltid hittat vackra saker som har uppskattats. Även i år förväntar sig mina anställda av få något vackert, presenter jag delar ut dagen före julafton till morgonfikat. Så nu vet ni var ni kan köpa era julklappar, eller varför inte köpa något fint till er själva, i denna butik inom heminredning för oss i Umeå, Skellefteå och Piteå. Behöver ni rådgivning inom inredning eller om ni har någon fråga angående det här med julklappar till personalen, ska ni bara ta och höra av er till Perfect home Camilla Kvist.