En bilverkstad i Jönköping

God morgon, god morgon och välkomna till bloggen! Jag är rätt så nyinflyttat till Jönköping och när jag behövde laga bilen fick jag höra mig för bland mina arbetskamrater om de kände till någon bra bilverkstad i Jönköping. Några vänner har jag ännu inte hunnit skaffa mig för jag har bara bott här i ett par månader. Jag fick reda på att det finns en bilverkstad i Jönköping som heter Ribic Motorer, och den här verkstaden hade i alla fall ett par av mina kollegor anlitat och de tyckte jag skulle laga bilen där. 

 

Sagt och gjort, nu har jag haft bilen där för att laga några mindre rostskador, och eftersom det snart är dags för att besiktiga bilen så bad jag dem att göra en liten översyn, vilket de också gjorde, och det var ett par mindre grejer som behövde fixas till. När de ändå var igång passade de också på att byta olja. Allt det här gjorde de till en rätt så låg kostnad och jag måste säga att jag är nöjd med hjälpen. Bilen gick igenom besiktningen utan någon anmärkning, och av rostskadorna syns det ingenting. Jag är alltså väldigt glad över att mina arbetskamrater rekommenderade mig denna bilverkstad i Jönköping, och så tänker jag som så, att är det någon av er som kommer in hit på bloggen som också behöver en bilverkstad i Jönköping, så borde ni lämna bilen till Ribic Motorer. De som arbetar där har lång erfarenhet inom branschen och vet hur de på ett så effektivt sätt som möjligt ska kunna laga din bil. De kan laga och serva de flesta bilarna, oavsett modell eller märke. De gjorde ett riktigt bra jobb, dessa bilmekaniker som jobbar på Ribic Motorer.