Jag brinner för inredning

Alla har vi väl sådant vi brinner lite extra för. Inredning är min grej och jag varierar ständigt min sekelskiftesvilla med fina inredningsprylar. Jag bor i Ängelholm och det är så kanoners att det finns en fantastisk butik som heter 39:an Inredning & Damkläder. Där kan man erhålla det mesta inom inredning i Ängelholm, vilket är perfekt!  

Jag åker gärna och ser mig om efter nya inredningsprylar i olika butiker, men nästan jämt landar det i att jag hamnar på 39:an Inredning & damkläder. Tyvärr har jag haft otur när jag köpt saker i andra butiker, med produkter som inte hållit måttet. För att inte tala om den urusla kvalitet som det varit när jag beställt varor fån Kina över nätet. Jag har avinstallerat vissa shoppingappar som jag tidigare hade i telefon, men det är en helt annan historia som jag ber att få återkomma till i ett senare inlägg! Hur det nu är så bara älskar jag 39 :an Inredning & Damkläder och det tror jag att ni också skulle göra. Åtminstone om ni delar mitt stora intresse för inredning. Det är ju super att det finns bra shopping inom inredning i Ängelholm så vi som bor här inte nödvändigtvis måste ta oss nedåt Malmöhållet när vi blir shoppingsugna. Det är spännande varje gång jag går in i butiken, för det kommer alltid in nyheter i sortimentet. Till en billig peng kan man variera sitt hem i det oändliga. Det var allt jag hade på tapeten för det här inlägget. Kom nu gärna tillbaka till min blogg strax igen om ni tycker om att läsa vad lilla jag har att säga!